Шукати

Програма Лояльності "Родинний Клуб Вайллант"

Сьогодні, як і 140 років тому, Vaillant – сімейна компанія. Наші переваги-це стабільність та постійне зростання, довгострокові проекти, а також партнерство що базується на основі загальних, сімейних цінностях. Не випадково втіленням ідеї про об’єднання найкомпетентніших та кваліфікованих спеціалістів у сфері інсталяції та розробки систем опалення став «Родинний клуб Вайллант». Клуб був заснований у 2012 році та оновлений у 2014році. Його учасники – найбільш успішні, досвідченні спеціалісти, яких об’єднує не тільки любов до своєї справи, а й лояльність до бренду номер один у галузі опалювального обладнання України – Vaillant.

Ми зацікавлені у професійному зростанні всіх членів великої родини Vaillant. Саме тому розвиваємо та розвиваємось разом з нашими партнерами, стаючи більш конкурентоспроможними, краще розуміємо специфіку ринку та потреби наших клієнтів. Якість наданих послуг зростає за рахунок тренінгів спрямованих на покращення навичок проведення переговорів, пошуку та обслуговуванню клієнтів, збільшення рівня продажу, управління персоналом. Учасники клубу приймають участь у технічних семінарах (створених для обговорення питань, пов’язаних з теплотехнічним обладнанням Vaillant, розрахунком та пошуком комплексних рішень по тепло забезпеченню квартир, будинків, виробничих закладів).

Кожен учасник клубу має можливість відвідати завод Vaillant у Німеччині, та не тільки знайомитись з процесом виробництва обладнання, а й на власні очі переконатись у якості обладнанні, яке пропонується ринку.

Всі партнери мають сертифікат компанії Vaillant та регулярно отримають висококваліфіковану консультацію та технічну підтримку при проектуванні, монтажі та пуско-налагоджувальних роботах з обладнанням.

ДП «Вайллант група Україна» прямує до стійкого розвитку підприємства разом з його партнерами. Купуючи та встановлюючи техніку Vaillant, учасники «Родинного клубу Вайллант» заробляють бали, які нараховуються на рахунок в особистому кабінеті користувача на сайті. Для кожного статусу існують різні умови нарахування балів. Кількість балів залежить від типу обладнання та статусу партнера. Чим вище статус в Клубі – тим більше балів нараховується за кожну одиницю продукції. Бали можливо обміняти на цінні подарунки, практичність яких Ви оціните як у професійній та і у повсякденному житті або на відпочинку. Крім того, кожен учасник Клубу щороку отримує пластикову картку, що відповідає його статусу. Ми ділимося з партнерами матеріалами (брошурами) для кінцевих споживачів з інформацією про компанію та її продукти. Для учасників рівня «Золотий» та «Платиновий» ми пропонуємо безкоштовне розміщення контактної інформації на сайті www.vaillant.ua у розділі «Де замовити монтаж», та інформації про успішно реалізовані об’єкти. Таким чином, ДП «Вайллант група Україна» є гарантом якості послуг, які надають наші партнери учасники «Родинного Клубу Вайллант» та рекомендує їх кінцевим споживачам.

Досягнення великих результатів неможливе без якісного відпочинку. Тому щороку ми із задоволенням запрошуємо партнерів провести час у неформальній обстановці в компанії колег та однодумців.

Акції та спеціальні пропозиції для учасників «Родинного Клубу Вайллант» вже стали гарною традицією. Прагнучи покращити якість співпраці, ми радо прислухаємося до побажань, ідей та конструктивної критики. Нам цікаво знати думку партнерів, вести з ними постійний діалог. Для цього кілька разів на рік, за участю учасників клубу проводяться фокус-групи та онлайн-опитування, в результаті яких відкриваються нові горизонти співпраці.

Всебічна підтримка учасників клубу - основний пріоритет та призначення програми лояльності «Родинний Клуб Вайллант».

Займіть своє місце у команді кращих, ставайте членом «Родинного клубу Вайллант»!

Для цього необхідно відправити заявку на вступ у Клуб менеджеру компанії «Вайллант» регіону, в якому Ви працюєте.