Шукати

Сертифікат

Навчання передбачає тестування для визначення рівня знань кожного учасника і розуміння напрямку подальшого розвитку. При успішній здачі тестів учасник отримує сертифікат стандартного зразка.

Що ж дає сертифікат?

Для менеджерів з продажу - це свідчення належного рівня знань обладнання Вайллант і отже прийняття оптимальних рішень щодо вибору того чи іншого типу апаратів при безпосередньому спілкуванні з клієнтом.

Для інсталяторів - сертифікат підтверджує належний рівень знань і навичок проведення монтажних робіт. Сертифікат не може дозволити або заборонити фахівцеві проводити монтаж, але його наявність, підкріплена відповідними державними дозволами, свідчить про необхідний рівень знань обладнання Вайллант.

Для сервісних інженерів - сертифікат підтверджує високий рівень технічної підготовки, необхідний для проведення сервісних робіт

Для проектувальників - сертифікат свідчить про постійний контакт з інженерами Вайллант для прийняття кращих рішень по комплектації теплових схем на основі обладнання Вайллант. Він показує, що проектувальник володіє необхідними знаннями по обладнанню та схемам від Вайллант і це дозволяє йому приймати оптимальні рішення для своїх замовників.

Термін дії будь-якого сертифікату - 1 рік.