Шукати

01-03-16 / Зустріч проектно-архітектурних та дизайнерських бюро у Полтаві

На початку березня 2016 року в Полтаві на базі торгівельно-розважального комплексу «Європа» компанія Білий Ірбіс сумісно з ДП «Вайллант група Україна» провела зустріч проектно-архітектурних та дизайнерських бюро. Під час офіційної частини запрошеним були презентовані інноваційні рішення в сфері опалення та гарячого водопостачання від ТМ Вайллант, а саме: незакипаючі сонячні системи для приготування гарячої води auroSTEP Plus, незакипаючі сонячні системи DrainBack - auroFOLW plus, теплові насоси aroTHERM, flexoTHERM exclusive та flexoCOMPACT exclusive.

Після офіційної частини присутні мали змогу розважитися грою в боулінг, розділившись на декілька команд. Переможці отримали приз, який навіть після гри довів, що командний дух запорука успіху.

Ми вдячні всім учасникам даного заходу насамперед за те, що вони цікавляться інноваційними рішеннями від ТМ Вайллант, що прагнуть реалізувати данні новинки на практиці, що допомагають нам сьогодні і в майбутньому бути кращими та пропонувати кращий продукт та рішення в сфері теплотехніки.