Шукати

Перший повітряний тепловий насос aroTHERM у м. Миколаїв.

08-09-14

Один з перших повітряних теплових насосів потужністю 8 кВт був встановлений у м. Миколаїв на базі інженерного центру «Практика». Даний тепловий насос розрахований на опалення приміщень в зимовий час і на охолодження в літній допомогою теплих/холодних стін і підлоги, а також фанкойла.

Як Ви знаєте, компанія Vaillant в цьому році випустила новий продукт - повітряний тепловий насос aroTHERM, розширивши свій модельний ряд теплових насосів, і, запропонувавши недорогу і компактну модель з можливістю роботи, як в режимі обігріву, так і для охолодження приміщень.

Фахівець з монтажу Олександр Яковенко зазначив при установці даного теплового насоса, що новинка дуже легка в монтажі, компактна і легко може бути встановлена ​​навіть в дуже обмеженому просторі. Контур холодоагенту повністю знаходиться в зовнішньому блоці, що спрощує інсталяцію і значно підвищує надійність агрегату, для установки не потрібні навички роботи з холодоагентами та спеціальне обладнання. Крім того, Олександр Яковенко дав високу оцінку роботі модуля управління теплового насоса VWZ AI та інтелектуальному управлінню через регулятор calorMATIC 470/4, який дозволяє вибрати найраціональніший режим опалення, враховуючи погодні умови, температуру приміщення і тарифи на різні види енергії (газ, електрика), підтримуючи при цьому незмінно комфортні умови в приміщенні. Інтерфейс calorMATIC 470/4 і блоку управління VWZ AI легко читається, налагодження та регулювання устаткування може бути здійснено навіть людиною, яка не розбирається професійно в опалювальному обладнанні.

Також за задумом Дмитра Трояна, директора інженерного центру «Практика», був зроблений стенд на базі теплового насоса для того, щоб будь-який бажаючий, в тому числі і кінцевий клієнт, міг особисто побачити роботу обладнання.

Широкий вибір аксесуарів дає можливість поєднувати теплові насоси aroTHERM з іншим опалювальним і вентиляційним обладнанням - в нашому випадку, в роботі з фанкойлів.

Не дарма теплові насоси aroTHERM розроблені відповідно до високих стандартів якості Vaillant і вже успішно використовуються в Європі. Цей продукт отримав високу оцінку вимогливого європейського споживача, ставши володарем престижної нагороди в галузі дизайну iF design award 2014, яку отримав у лютому цього року в Мюнхені