Шукати

Благодійна допомога

09-04-15

Великдень - одне з найпрекрасніших весняних свят, яке дарує людям надію на майбутнє і віру в позитивні зміни в житті кожної людини.

Колектив компанії ДП «Вайллант група Україна» напередодні світлого свята Пасхи Христової вирішив надати благодійну допомогу переселенцям із зони АТО, що тимчасово проживають в м.Київ, так би мовити внести свою посильну лепту в те, щоб атмосфера добра і любові увійшла у кожний дім.

Протягом місяця співробітники нашої компанії своїми силами серед друзів і знайомих збирали одяг, дитячі іграшки та інші речі для тих, хто змушений був покинути свій будинок. Для того, щоб кожна сім'я могла спекти власну традиційну паску, ми закупили необхідні продукти. Все це було передано в центр допомоги біженцям, за адресою м.Київ, вул. Фролівська 9/1.

Хочеться подякувати всім нашим колегам, хто знайшов час і можливість взяти участь в даному заході. Ми дуже сподіваємося, що наш приклад стане в хорошому сенсі «заразливим», і партнери, клієнти нашої компанії також захочуть підтримати наших співвітчизників в такий непростий для всієї країни час. Ми не можемо кардинально змінити ситуацію, але ми всі здатні робити свої маленькі, добрі вчинки.

Дорогі друзі, з наступаючим всіх святом! Миру нам усім, тепла і благополуччя!