Шукати

3 міфи про інновації

10-11-15

Найбільші інвестиції у світі доводяться на сферу інновацій. Їх використання спрямовано на підвищення комфорту, оптимізацію матеріальних та часових витрат користувача.

Багатолітній досвід роботи компанії Vaillant у даному напрямку говорить про те, що частіше за все скептично налаштовані користувачі, є прибічниками трьох міфів про роботу інноваційного обладнання. Отож, міф перший:

Це не працює

Міф про те що, ефективність роботи інноваційного обладнання низька існує давно. При цьому його прибічники не знають, що існує ряд показників таких, як сезонна ефективність, вироблення тепла обладнанням, та інші, що дозволяють отримати конкретну цифру економії на енергоресурсах. Наприклад, розрахунок економії від використання теплового насосу Vaillant aroTHERM виглядає наступним чином: при площині дому 250 м², та використанням на добу 200 л гарячої води при середньому тарифі на газ, за рік Ваші витрати складатимуть 35 046 грн. При установці теплового насосу, який споживає електроенергії на 5 767 грн./рік, витрати на використання газу зменшаться до 1 236 грн./рік. У свою чергу, загальні витрати на рік з 35 046 грн. зменшаться до 7 036 грн. тобто на 80%. Компанії, що спеціалізуються на інноваціях, такі як Vaillant, мають у своєму штаті спеціалістів, здатних кваліфіковано розрахувати ефективність використання інноваційного обладнання.

Це дуже дорого

Початкові інвестиції на придбання та установку інноваційного обладнання на перший погляд, доволі високі. Тим не менш, економічний ефект від їх використання Ви відчуєте з отриманням першої платіжки за комунальні послуги. Не варто забувати, що тарифи на енергоносії постійно зростають. У прикладі, що наводиться вище, за рік використання теплового насосу економія Вашого сімейного бюджету складатиме – 28 010 грн., при цьому строк окупності обладнання складатиме 5,3 роки. При розрахунку даного періоду до уваги приймається регіон, у якому знаходиться будинок. Це дозволяє спрогнозувати, яка кількість тепла з навколишнього середовища може бути використана обладнанням. У кожному конкретному випадку за умови врахування всіх факторів термін, протягом якого обладнання окупиться, може як зменшуватися, так і збільшуватися. У будь якому випадку Ви отримаєте відчутний економічний ефект. Хочемо звернути Вашу увагу на те, що встановлюючи інноваційне електроопалювальне обладнання, Ви маєте отримати можливість оформити пільговий тариф на використання електроенергії. Ознайомитися з тарифною сіткою можна за посиланням: www.nerc.gov.ua

Це ненадійно

Твердження про те, що інноваційне обладнання менш надійне, ніж традиційне також є помилковим. Наприклад, сонячні колектори Vaillant, попит на які стрімко зростає в останній час з врахуванням росту тарифів на енергоносії, мають гарантію від 5 до 10 років ( в залежності від типу), а термін їх служби може складати від 20 до 25 років. Успішний 140 річний досвід роботи на ринку опалювального обладнання дозволяє компанії Vaillant утримувати позиції лідера на ринку Європи і з задоволенням ділитися інноваційними продуктами з Вами!

Залишається тільки обрати тип обладнання, що найбільш підходить для Вашого дому.

Обрати тепловий насос Vaillant

Обрати сонячну систему Vaillant