Шукати

20-07-15 / Ласкаво просимо до Німеччини разом з «Vaillant»!

Компанія Vaillant відома завдяки своїй історії, якості, унікальності та асортименту продукції, а також завдяки традиціям, одна з яких – запрошувати своїх постійних партнерів відвідати заводи Vaillant Group, для того щоб на власні очі побачити всі тонкощі процесу виробництва обладнання та комплектуючих. Ми переконані, що у даному випадку, відкритість – це найкраще свідчення найвищих стандартів виробництва!

З 13 по 16 липня 2015 року група представників будівельних організацій України разом із співробітниками та керівництвом компанії ДП «Вайллан група» відвідала 2 заводи у Німеччині. Програма включала в себе ознайомлення з виробництвом котлів у м. Ремшайд, а також сонячних колекторів та теплових насосів у м. Гельзенкірхен (Німеччина, земля Північний Рейн-Вестфалія). Учасники поїздки мали можливість не тільки спостерігати за процесом виробництва обладнання, а також отримати відповіді на всі питання що стосуються продукції, її виробництва, технічних та експлуатаційних характеристик.

Організаторам заходу хотілося познайомити учасників поїздки не тільки з виробництвом, а й з неповторним колоритом, яким відома ця земля, що надихає співробітників компанії Vaillant спрямовувати свої зусилля на нові досягнення. Саме з цією метою були організовані екскурсії по містам Кёльн та Дюссельдорф. Особливо цікавими екскурсії видалися тим, хто потрапив у Німеччину вперше. Вечори учасники проводили у затишних кав’ярнях, де у теплій, дружній атмосфері можна було спробувати справжнє живе пиво, а також традиційні страви німецької кухні.

Ми дуже сподіваємося, що у всіх учасників залишилися тільки приємні враження від поїздки. Та з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!