Шукати

Пакетні пропозиції eRELAX з конденсаційними котлами Vaillant

Пакетні пропозиції існують з наступними котлами:

ecoTEC pure /ecoTEC pro /ecoTEC plus

Для більш детальної інформації залиште Ваш телефон

Під час відправлення сталася помилка. Спробуйте пізніше

Навіщо потрібна автоматика?

Системи опалення і приготування гарячої води можуть повністю розкрити свої потенційні можливості тільки, якщо їх застосування оптимізовано за допомогою системи управління.Система управління регулює параметри і установки вашої опалювальної системи і адаптує їх під ваші індивідуальні потреби.

Для ефективного використання системи опалення необхідні процеси управління і регулювання. На систему впливає одна або кілька вхідних і вихідних змінних. Це може бути, наприклад, інтенсивність сонячної радіації або температура навколишнього середовища.

Безперервне вимірювання фактичних величин (наприклад, реальної температури в житловій кімнаті) і порівняння з бажаними величинами (наприклад, попередньо обрана температура в житловій кімнаті) дозволяють системі автоматично налаштовуватися, щоб досягти заданих параметрів.

Переваги регуляторів:

  • Дозволяють істотно заощаджувати енергію
  • Збільшують комфорт користування обладнанням
  • Підтримують задану температуру
  • Адаптує температуру в приміщенні до погодних умов


Бажаєте дізнатись більше? Залиште свої дані і ми зв’яжемося з Вами

Можливості eRELAX

Ви можетеВи отримуєте
Встановити програму потрібних температур в будинку і водонагрівача по
днях тижня і протягом дня з інтервалами до 15 хвилин.
Ви не витрачаєте газ і не перегріваєте будинок, коли Вас немає вдома або, коли ви спите. До моменту Вашого повернення будинок знову прогрітий. Комфорт залишається на тому ж рівні.
Управляти системою опалення через смартфон з будь-якої точки світу або через модуль управління з сусідньої кімнати.Ви не витрачаєте газ якщо Вам довелося несподівано виїхати. Ви можете прогріти будинок вчасно якщо у Вашому звичному графіку відбулися зміни. Повний контроль і керованість.
Створити кілька профілів управління температурою за часом для своїх близьких.Вам не доведеться переналаштовувати систему. Якщо у Вас іноді гостюють близькі - просто змініть профіль і система змінить температурний графік. Все просто!
Ви отримуєте повідомлення про помилку якщо котел вийшов в аварію, немає газу або електрики, пропав інтернет.Ви можете швидко реагувати на нештатні ситуації. Навіть якщо Ви за кордоном - Ви знаєте яка температура у Вас вдома.
Ваш котел управляється з урахуванням температури на вулиці.Регулятор отримує дані про зовнішній температурі з інтернету. Коли на вулиці починає теплішати, котел починає знижувати температуру в системі. Ви не перегріваєте будинок, середньорічна економія газу при такому методі регулювання до 20- 25%.
Налаштувати криву погодозалежного управління з урахуванням характеристик свого будинку.Температура в приміщенні залежить від теплоізоляції будинку, типу вентиляційної системи, кількості радіаторів. Змінюючи криву погодозалежного управління, Ви можете ідеально налаштувати систему опалення саме під Ваш будинок.
Подивитися яка температура була в приміщенні і як працював котел за будь-який період опалювального сезону.Ви бачите, як працювала система за тривалий проміжок часу, можете проаналізувати і відкоригувати роботу системи. Просто розгорніть смартфон горизонтально.
Керувати кількома системами опалення з одного смартфона або однією системою з декількох смартфонів.Ви контролюєте стан опалення будинку, дачі, квартири з одного телефону. Ви можете дати можливість управляти системою опалення членам сім’ї.
Використовувати смартфон будь-якого виробника.Просто завантажте додаток для eRELAX розроблене під операційну систему Вашого смартфона (IOS або Android). Далі дотримуйтесь порад «помічника установки».

Що таке конденсаційний котел?

Газові конденсаційні котли не тільки оптимально використовують енергію, що постачається, а й у порівнянні зі звичайними котлами також використовують приховану теплову енергію, яка міститься в водяних парах димових газів, і, яка в іншому випадку втрачається при відводі через димохід.

Конденсаційні котли досягають набагато більш високої ефективності і, тим самим, знижують витрати на опалення і зменшують кількість викидів в атмосферу. Наші газові конденсаційні котли підходять для вироблення гарячої води, а також для опалення.

Переваги газових конденсаційних котлів Vaillant:

  • Оптимальна енергоефективність до 109% *
  • Низьке виділення сажі і твердих частинок при спалюванні за рахунок конденсаційних технологій
  • Зниження споживання палива до 30% у порівнянні зі старими опалювальними приладами
  • Низькі інвестиційні витрати

Гнучке поєднання з іншими видами обладнання, наприклад, разом з сонячними колекторами, тепловими насосами, накопичувачами і регуляторами

* розраховується за нижчої теплотворної здатності газу

Бажаєте дізнатись більше? Залиште свої дані і ми зв’яжемося з Вами

Під час відправлення сталася помилка. Спробуйте пізніше