Шукати
0 800 501 805

Теплові насоси Vaillant

  • Німецька якість для надійного та тривалого терміну служби.
  • Ефективні та екологічні рішення опалення для будь-яких індивідуальних потреб.
  • Професійні фахівці та сервіс по всій Україні.

Залиште заявку на комерційну пропозицію та консультацію по тепловим насосам Vaillant

Отримайте професійну допомогу у виборі оптимального технічного рішення для Вашого дому.

Там була помилка. Не вдалося надіслати ваші дані. Будь-ласка спробуйте пізніше!
  • 10 років гарантії на компресор

  • Індивідуальне супроводження проекту від виробника

  • Підбір сертифікованого монтажника

  • Безкоштовний ШЕФ-монтаж

  • Професійний сервіс від виробника

Переваги вибору теплового насосу Vaillant

Незалежність

Завдяки безкоштовній та невичерпній екологічній енергії тепловий насос робить Вас незалежними від викопного палива та зростання цін на нафту та газ.

Ефективність та екологічність

Теплові насоси працюють дуже ефективно та роблять важливий внесок у захист клімату. В середньому з 1 кВт/год електричної енергії можна виробити до 5 кВт/год теплової енергії.

Надійність

Під час розробки наші теплові насоси проходять до 300 випробувань у екстремальних умовах, перш ніж надійдуть у серійне виробництво. Тому наші теплові насоси такі надійні та довговічні.

Безшумна робота

Теплові насоси Vaillant є одними з найтихіших на ринку. Вдома Ви можете насолоджуватися спокійною атмосферою вдень і вночі.

Для кожного дому

Теплові насоси Vaillant ідеально підходять для нових будівель та проектів модернізації - як автономна система теплових насосів або як гібридна система з газовим конденсаційним котлом. Для кожної індивідуальної потреби.

Більше комфорту

Зручне та безкоштовне керування системою через додаток в будь-який час та з будь-якої точки світу.

Бажаєте отримати консультацію спеціаліста з теплових насосів?

Ми раді Вам допомогти у питаннях будь-якої складності

Як працює тепловий насос?

Принцип роботи

Опалення

Охолодження

Гаряча вода

Принцип роботи

Принцип роботи

Основний принцип роботи теплового насосу: він використовує тепло повітря, грунту, грунтових вод і перетворює його на теплову енергію, яку Ви можете використовувати у своєму домі. Все, що для цього потрібно, це електроенергія. Середньому тепловому насосу потрібна приблизно 1 кіловат-година електроенергії, щоб виробити 5 кіловат-годин теплової енергії - це означає, що ви платите лише за одну кіловат-годину, а чотири отримуєте безкоштовно. Але тепловий насос може не тільки обігрівати: влітку він також може охолоджувати ваш будинок чи квартиру.

Подивіться на власні очі, як працює тепловий насос, на відео

Опалення

Опалення тепловим насосом

При опаленні тепловий насос працює так само, як і холодильник: у той час як холодильник забирає тепло зсередини та розсіює його назовні, тепловий насос забирає теплову енергію з навколишнього середовища, перетворює її в теплову енергію та передає в інтер'єр будівлі. Це робиться шляхом поглинання тепла з навколишнього середовища в систему труб, через яку циркулює холодоагент, температура якого нижча за зовнішню температуру. Тепло з навколишнього середовища використовується для випаровування холодоагенту. Ця пара стискається в так званому компресорі теплового насоса. Це додатково підвищує температуру, доки тепло пари не буде передано контуру опалення будівлі.

Охолодження

Охолодження тепловим насосом

Тепловий насос також може працювати як кондиціонер і використовуватися для охолодження будинку або квартири. Це можна зробити двома способами, залежно від типу теплового насоса:

Охолодження за допомогою системи поверхневого опалення: В ідеалі тепловий насос працює з поверхневою системою опалення, тобто підлоговим, стіновим або стельовим опаленням, як це вже є в більшості новобудов. За допомогою цього методу кімнати можна охолодити приблизно на 3°С і підтримувати приємну температуру. Зазвичай цього достатньо, щоб у кімнаті підтримувалася приємна температура.

Охолодження фанкойлами: У системах опалення з радіаторами, будинок можна охолоджувати за допомогою фанкойлів. Таким чином, можна досягти навіть нижчої кімнатної температури - порівняно з системою кондиціонування повітря. Їх можна комбінувати як з теплими підлогами, так і з радіаторами.

Гаряча вода

Гаряча вода, отримана тепловим насосом

Система опалення з тепловим насосом використовується в поєднанні з накопичувачем гарячої води. Vaillant пропонує окремі накопичувачі для забезпечення найвищого рівня комфорту для гарячої води. Ми також пропонуємо комплексні рішення, в яких накопичувач гарячої води вже інтегрований у систему теплового насосу. Рішення забезпечують достатній комфорт по гарячій воді.

Три джерела енергії теплового насосу

Енергія повітря

Використання енергії з повітря за допомогою теплового насосу є найбільш рентабельним з усіх трьох варіантів. Не має потреби в бурінні свердловин. Навіть коли зовнішня температура падає до -20°C, тепловий насос може виробляти тепло для опалення. Тут діє таке правило: чим вище зовнішня температура, тим ефективніше працює тепловий насос.

Енергія землі

Верхній шар землі нагрівається безперервним сонячним випромінюванням, що призводить до температури близько 10°С на глибині 10-15 метрів нижче поверхні землі, включно з зимою. Використовуючи геотермальні зонди або поверхневі колектори, тепловий насос використовує тепло від землі для обігріву будівлі. Цей вид теплового насоса передбачає буріння свердловини в землі або встановлення системи трубопроводу, розмір якої розраховується згідно з параметрами системи опалення.

Енергія грунтових вод

Завдяки постійній температурі близько 10°C, підземні води є одним з найстабільніших рішень по отриманню енергії. Щоб використовувати цей вид енергії для теплового насосу, необхідно здійснити встановлення двох свердловин на Вашій території для доступу до підземних вод. Перед встановленням важливо переконатись в наявності відповідного джерела води.

Там була помилка. Не вдалося надіслати ваші дані. Будь-ласка спробуйте пізніше!

Залиште свої контактні дані та наші фахівці зроблять Вам індивідуальну пропозицію.