Шукати

18-06-15 / Відбувся бізнес-сніданок

«Економія під час кризи. Ефективні методи зниження експлуатаційних витрат у споруджуваних і працюючих готелях і ресторанах».

18.06.2015г. компанія «Хотельєро» зібрала в готелі «Президент готель» технічних директорів, інженерів, проектних менеджерів та інших фахівців, задіяних у сфері будівництва, розвитку та обслуговування готелів і ресторанів.

Зустріч пройшла у форматі бізнес-сніданку під робочою назвою «Економія під час кризи. Ефективні методи зниження експлуатаційних витрат у споруджуваних і працюючих готелях і ресторанах».

Основна мета, яку ставили перед собою організатори заходу, - це ознайомлення представників сфери HoReCa з новітніми тенденціями і технологіями, які дозволять їм максимально правильно вибрати партнера, продукт, а також підібрати оптимальне рішення для конкретного об'єкта.

Гості та учасники зустрічі ознайомилися з доповідями компаній, які представляють провідні світові бренди з виробництва, установки і обслуговування енергозберігаючого та енергоефективного обладнання, - Vaillant Group, Grohe, Smart Security.

Від імені ДП «Вайллант Група Україна» дякуємо організатору заходу компанії «Хотельєро» за хорошу підготовку майданчика для продуктивного спілкування, а також усім гостям та доповідачам за активну участь у дискусії.