Шукати

28-09-15 / Зустрічі Партнерів Vaillant

В першій декаді вересня в декількох регіонах України відбулися зустрічі партнерів ТМ Вайллант.

В Полтаві на базі готельно-ресторанного комплексу «Глухомань» дилер ФОП Андріашевський Олександр Анатолійович сумісно з ДП «Вайллант Група Україна» зібрав кращих монтажників, більшість з яких є учасниками програми лояльності «Родинний Клуб Вайллант». Підчас зустрічі, крім офіційної частини, де були розглянуті новинки ТМ Vaillant, партнери мали змогу прийняти участь в розважальних заходах – пейнтболі та проходженні канатних доріжок. Кінцем даного дійства, за всеукраїнською традицією, була гала-вечеря зі смачними стравами та неперевершеним настроєм.

Майже в той же час подібна зустріч відбулася в м.Суми, де з подякою за лояльність та підтримку ТМ Vaillant дилер ФОП Бовкун Гліб Сергійович зібрав своїх партнерів, маючи на меті довести, що не лише робочі моменти їх об’єднують, а й безліч інших інтересів. Всі учасники даного заходу,окрім активного дискутування про альтернативні джерела теплопостачання, не менш активно обговорювали результати колективної гри в пейнтбол та несподівані для декого відкриття співочих талантів партнерів та друзів, які ті показали підчас участі в конкурсі караоке. Зустріч завершилася чудовим барбекю в колі не менш чудової компанії.

Ми вдячні всім учасникам цих заходів насамперед за те, що вони не перший рік з нами та ТМ Vaillant, що підтримують нас в починаннях та активностях, що надихають та допомагають нам сьогодні і в майбутньому бути кращими та пропонувати кращий продукт та рішення в сфері теплотехніки.

Це не перші подібні збори наших партнерів і можемо запевнити Вас, що не останні. Тому з впевненістю говоримо Вам: «До нових зустрічей!»