Шукати
Отримати персональну консультаціюШукати
Сервісна підтримка
Отримати персональну консультацію

Випадки шахрайства

ДП «Вайллант Група Україна» застерігає клієнтів бути обачними

Останнім часом з’явилися випадки шахрайства з боку осіб, які пропонують послуги ремонту або обслуговування обладнання, через сайти, що позиціонують себе, як офіційний сервісний центр ДП «Вайллант група Україна».

Повідомляємо, що наша компанія не має жодного відношення до подібних осіб. Їх дії є протиправними, такими, що порушують наші права та права споживачів, можуть спричинити окрім матеріальних збитків, шкоду життю та здоров’ю споживачів.

За наявною у нас інформацією послуги, що надаються цими особами, вочевидь надаються без відкриття суб’єкта господарювання, не відповідають критеріям якості, виконуються не кваліфікованим персоналом з використанням примітивних інструментів. Жодних гарантійних зобов’язань після виконання робіт не надається.

Відповідно, при виявленні такого обладнання, наша компанія не зможе підтримувати гарантійні зобов'язання щодо обладнання, яке ремонтується такими особами.

Більш того, нам стали відомі випадки, що обладнання демонтується такими особами для «перевірки на стенді», вилучається такими особами у невідомому напрямку та замовнику не повертається. Після отримання передоплати за запасні частини при замовленні через інтернет через такі сайти, запасні частини не надсилаються, гроші не повертаються. Адреси, вказані на сайтах не є дійсними. Їх контактні телефони змінюються та не відслідковуються.

Наголошуємо, що ДП «Вайллант група Україна» не має жодного стосунку до наведених сайтів. Єдиним офіційним сайтом компанії Вайллант в Україні є https://www.vaillant.ua/. Всю комунікацію з кінцевими споживачами ми проводимо через єдиний телефон гарячої лінії 0 800 501 805. Перелік сертифікованих сервісних партнерів Ви можете переглянути тут

ДП «Вайллант група Україна» не продає запасні частини безпосередньо кінцевим споживачам та компаніям, що не пройшли сертифікацію з сервісу.

Не піддавайте ризику себе та своїх близьких. Робота з газовим обладнанням вимагає кваліфікації, відповідних навичок та професійного інструменту.

У разі, якщо Ви постраждали від дій шахраїв або у Вас виникли сумніви стосовно інженерів, що обслуговують Ваш котел – просимо звертатись за тел. гарячої лінії 0 800 501 805, а також до представників поліції.